MORE

Jocurile de Xbox 360 ar putea veni pe Windows 10

Daca tot stati si va intrebati cand ar putea sa ajunga Halo 3, Red Dead Redemption sau alte jocuri de Xbox 360 pe PC, e posibil sa nu fiti nevoiti sa asteptati o portare pentru fiecare titlu in parte, ci doar ca Microsoft sa il asculte pe Phil Spencer, director al diviziei Xbox de la companie.

Acesta a declarat, intr-un interviu recent, ca ar vrea sa vada implementata abilitatea de a juca titluri de Xbox 360 si chiar de Xbox pe PC, prin Windows 10.

Asta s-ar intampla, desigur, doar daca Microsoft va implementa un fel de emulator nativ, capabil sa interpreteze codul de Xbox si Xbox 360 si sa il redea pe hardware contemporan, sub Windows 10, preferabil intr-un mod mai eficient comparativ cu un emulator facut de comunitate, din moment ce dezvoltatorii consolei ar trebui sa aiba acces la unelte mai bune si resursele necesare.

Nu ar trebui sa topaiti de bucurie in acest moment, pentru ca Microsoft nu se va apuca de indata sa lucreze la un astfel de emulator pentru PC. Phil Spencer ar vrea asta, dar sunt multe alte lucruri de facut pana atunci.

Nu numai asta, dar foarte probabil compania este acum preocupata de optimizarea metodei de emulare a lui Xbox 360 pentru consola Xbox One.

[Gamewatcher]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button