GamingPC&Consoles

Jocurile de la Ubisoft revin pe Steam!

Acum aproape patru ani, Ubisoft a luat decizia de a-și publica jocurile pe PC prin intermediul Epic Games Store și a platformei Uplay (care între timp a devenit Connect) și cu asta, a pus capăt unei colaborări îndelungate. Dar lucrurile par că nu au mers atât de bine între compania franceză și creatorii lui Unreal Engine, așa că în curând vom primi Assassin’s Creed Valhalla pe Steam. Iar ăsta este doar primul joc pe care francezii îl aduc înapoi, urmând ca în scurt timp să vedem și Anno 1800, dar și Roller Champions.

Evaluăm constant metodele prin care putem oferi jocuri pentru diverse audiențe, indiferent unde sunt acestea și încercăm să oferim un eco-sistem consistent prin intermediul Ubisoft Connect. Assassin’s Creed Valhalla, Anno 1800 și Roller Champions se numără printre titlurile care vor veni pe Steam. Comunicat oficial Steam

 

Assassin’s Creed Valhalla va reveni pe platforma de la Valve odată cu lansarea ultimei actualizări de conținut care se va numi The Last Chapter. Ubisoft a confirmat că acest update va oferi o concluzie pentru povestea lui Eivor și alte câteva povești. În plus,  jocul va primi un mod New Game+ prin intermediul căruia fanii să poată rejuca cel mai nou titlu din serie, fără să o ia chiar de la zero. Ori putem folosi această metodă pentru a putea obține toate achievement-urile.

Compania franceză a confirmat în trecut că a părăsit platforma de la Valve strict din perspective financiare. Această decizie i-a ajutat să vândă foarte bine prin intermediul aplicației Connect fără ca Steam să perceapă taxa de 30%. Din nefericire, numărul de vânzări înregistrate prin metoda proprie nici măcar n-a reușit să se apropie de volumele pe care le-ar vinde un astfel de joc pe platforma lui Gaben. Dar cine știe, poate că decizia asta a fost motivată și de lansarea lui Steam Deck. Un lucru știu sigur: după EA, a doua companie mare care revine la Valve este Ubisoft. Nu văd mișcarea asta cu ochi răi și cred că odată ce se va întâmpla, vânzările companiei se vor bucura de un boost. În acest fel toată lumea este fericită, iar noi ne putem ține librăria într-un singur loc.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button