MORE

Jocurile de altadata-noul trend pe smartwatch. Un Nintendo 64 la inchietura.

Jocurile de pe consola Nintendo 64 sunt disponibile acum pe un…ceas. Putem spune ca aceasta idee nu este deloc practica, insa este mai ieftina pentru producatori. Astfel, cei care isi doresc sa isi aminteasca de jocurile din copilarie o pot face acum jucandu-se pe display-ul unui ceas.

Asa cum s-a intamplat cu  jocul de tip shooter, Half-Life, putem afirma cu tarie ca este zadarnic sa incerci sa joci un joc video pe un ceas. Cu toate acestea, trebuie sa apreciem unitatea. Daca un vechi LG G Watch poate avea jocuri de tip N64,  poate, intr-o zi, o sa fim surprinsi la o versiune de GameCube ce poate fi redata pe smartwatches.

Modelul pe care sunt disponibile aceste jocuri este LG G Watch W100 si foloseste un emulator N64 pentru a avea cel putin doua jocuri populare in lumea gamerilor: The Legend of Zelda-Ocarina of Time si Super Mario 64.

Asa cum probabil va asteptati, avand un ecran atat de mic incat nu pare a fi foarte usor sa controlezi jocul cu ajutorul butoanelor virtuale de pe touchscreen-ul ceasului. Acestea sunt atat de mici incat abia sunt vizibile, controlul lor transformandu-se intr-o abilitate indispensabila pentru cei care isi doresc acest produs.

Una dintre problemele cu care se confrunta si smartphone-urile apare si la smartwatches: durata bateriei. Aceasta, din pacate, nu rezista foarte mult.

Cel care a facut posibil ca jocurile de tip Nintendo  N64 sa fie disponibile pe smartwatches este Hacking Jules. Acesta a postat si un video in care arata cum se joaca, efectiv, aceste jocuri.

Articole asemanatoare

Back to top button