GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Jocurile create de EA au sansa sa revina pe Steam

Cum ar arata oare o lume cu FIFA, Need for Speed si Battlefield pe Steam?!

Pare ceva greu de crezut, insa EA a postat pe Twitter o poza cu o cana plina cu un lichid care scotea abur (Steam) intr-o cana cu logo-ul EA. Un fel de semn cum ca jocurile corporatiei gigant ar reveni pe Steam. Este vorba de jocuri care sunt disponibile doar prin intermediul Origin, precum Battlefield 3 si chiar si Crysis 2 a fost retras de pe Steam chiar daca a revenit un an mai tarziu.

Nu doar tweet-ul cu pricina este o dovada ca EA ar putea sa-si listeze iarasi jocuri pe Steam. La inceputul acestei saptamani, @RobotBrush a gasit o aplicatie al carui scop este sa ruleze jocuri de Origin prin intermediul Steam, sugerand abordarea unei strategii similare cu Uplay, unde jocurile sunt pe Steam, dar tot este nevoie de propriul launcher pentru a juca.

Daca acest lucru este real, ar putea insemna ca vom putea juca Apex Legends folosind lista de prieteni de pe Steam, sau sa avem toate jocurile Battlefield pe aceeasi platforma. De asemenea, ar putea insemna si un plus imens de vanzari pentru EA, mai ales tinand cont de impactul pe care jocuri precum FIFA si Need For Speed il au asupra publicului din toate colturile lumii. Aceasta miscare ar aduce un boost si pentru Gaben si a sa platforma, intrucat Steam primeste 30% din primul batch de vanzari al unui joc pe care il gazduieste.

PCGamer

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button