GamingPC&ConsolesTech&IT

Jocurile Command and Conquer vor fi refăcute de creatorii lor

Anunțul că Electronic Arts va reconstrui jocurile Command and Conquer a fost primit cu foarte multă bucurie de către fanii seriei, iar săptămâna aceasta compania a oferit detalii despre ce formă va lua această ediție remasterizată.

Command and Conquer și Red Alert, primele două jocuri din franciză, cu toate expansion-urile și pachetele de conținut pe care le-au avut (nu cred că se va supăra cineva dacă unul anume este rătăcit), vor fi reconstruite și lansate într-un singur pachet. Nu va fi un joc pentru mobile, nu vor fi microtranzacții, va fi experiența clasică de Command and Conquer reconstruită pentru tehnologia contemporană.

Iar de munca efectivă nu se va ocupa oricine, ci chiar creatorii seriei. Studioul Petroglyph Games, format din veterani de la Westwood, anunță cu bucurie că vor avea ocazia să revină la vechea lor iubire. Munca efectivă încă nu a început, așa că încă se mai discută câteva lucruri importante, cum ar fi dacă anumite probleme de AI asu diverse alte ticuri oarecum enervante, care au devenit componente de bază ale gameplay-ului, vor fi păstrate sau reparate.

Nu vor fi tocmai singurii care vor munci la variantele noi ale jocurilor, de partea grafică ocupându-se studioul Lemon Sky din Malaezia. Probabil cunoașteți bine munca studioului dacă ați văzut Starcraft Remastered, pentru că tot acolo a fost reconstruită grafica sa, nu la Blizzard.

Nu există încă o dată clară la care pachetul de jocuri Command and Conquer reconstruite va fi gata. Poate un an, poate doi. Important este că Frank Klepacki va reînregistra coloana sonoră. Sper că veți fi pregătiți pentru Hell March.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button