MORE

Jocurile care vor domina primavara lui 2016

Au mai ramas doar cateva zile pana la inceputul anului nou, iar 2016 ne va aduce un numar mare de jocuri. Unele vor fi grozave, unele nu vor fi prea reusite, dar unele cu siguranta vor domina atentia publicului pentru o vreme. Cu putin noroc, vor fi cateva despre care tot vom vorbi ani si ani de zile, care vor deveni legende.

In acest articol le vom lua la mana pe cele care vor fi lansate in primavara lui 2016.

Hitman2016

Hitman

Fara un numar in coada, fara un subtitlu, pur si simplu Hitman. Un joc nou menit sa spele pacatele lui Absolution, care continea prea multe nivele microscopice in care asasinul profesionist trebuia sa fuga de lucruri, in loc sa faca lucruri sa fuga de el catre un final atent planuit. Noul joc va avea cele mai mari harti din istoria seriei, un AI competent si promisiunea ca nu va ramane prea curand fara continut. Lucruri noi vor fi adaugate in mod constant, gratuit. Pana si misiuni limitate, care vor fi disponibile pentru o scurta perioada de timp, iar a caror ratare va avea repercursiuni. Astfel se ofera un sentiment mai puternic de lume vie, in care actiunile lui 47 chiar au o influenta asupra a ceea ce se intampla.

Dark_Souls_3

Dark Souls 3

Pentru cei care nu s-au saturat primele doua ori de un Action-RPG cu un nivel de dificultate ridicat si un ton foarte tenebros, Dark Souls revine. Jocul de anul viitor promite sa aduca bosi mai mari, provocari mai multe, noi arme, cateva mecanici suplimentare si inamici capabili sa isi schimbe tactica de lupta, ceea ce ar putea insemna ca bataliile vor fi mai putin repetitive.

MirrorsEdgeCatalystimg

Mirror’s Edge Catalyst

In cazul in care jocul nu va fi amanat, atunci Mirror’s Edge va primi o continuare in primavara anului viitor. Desi, poate „continuare” este termenul incorect. Catalyst este mai mult un reboot, o reimaginare a seriei, luand totul de la zero, implementand cateva mecanici noi de gameplay, dar cu putin noroc pastrand dinamismul pe care il avea sistemul de parkour al originalului. Povestea este noua, personajele sunt resetate si cred ca avem aici una din putinele instante in care o serie primeste un reboot dupa primul joc, unul care nu a fost lansat nici macar cu 10 ani in urma.

Doom4bimg
Doom

Chiar daca executiile manuale arata de parca vor incetini jocul atat de mult incat nu prea mai seamana a Doom, tot ce s-a putut vedea pana acum din acest nou joc pare promitator. Actiunea pare rapida, armele par mar, nivelele par spatioase si nu complet intunecate, dar nu i-ar strica o paleta de culori care sa nu dea impresia de parca incerca sa fie un Deus Ex lasat la murat. O parte mai neplacuta ar putea fi optiunile limitate de modificare, modul de multiplayer avand un set de unelte strict pentru stabilirea unor reguli speciale, dar fara abilitatea de-a crea harti de la zero.

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close