GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Jocurile Bethesda Revin pe Steam

Bethesda n-a avut parte de prea mult noroc în ceea ce privește încercările sale de a schimba modul în care funcționează piața. Acum ceva timp refuza să mai trimită exemplare de review ale noilor sale jocuri, crezând că asta ar aduce vreo îmbunătățire a vânzărilor. Planul n-a funcționat, așa că au început să trimită iar, din timp, coduri de review.

Apoi, Bethesda a decis să nu mai lanseze jocuri pe Steam, sau alte magazine digitale, optând să se folosească de propria sa platformă, de Bethesda Launcher. Eh, compania s-a gândit că poate ar fi mai bine să nu mai facă asta de acum înainte. Nu a fost specificat motivul pentru care s-a luat această decizie, dar ar putea avea o legătură cu vânzările variantei de PC a lui Fallout 76. Cu siguranță decizia celor de la Valve de a da mai mulți bani jocurilor care se vând bine a fost un factor care să ajute la inversarea deciziei anterioare de a folosi Bethesda Launcher.

Cert este că jocurile companiei care vor fi lansate în curând, precum Rage 2, Doom Eternal și toate celelalte, vor fi disponibile fără îndoială pe Steam. Nu numai asta, dar Fallout 76 în sine va sosi pe Steam în viitorul apropiat.

[Rock Paper Shotgun]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button