GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Jocurile Amnesia sunt momentan gratuite

Vreți să vă speriați foarte tare în această seară? Aveți acum oportunitatea de a face asta, gratuit, fără să vă uitați la facturile de la încălzire din ultimele luni.

Ambele jocuri Amnesia, atât cel bun cât și cel făcut de hipsteri, sunt acum gratuite pe Humble Bundle. Promoția este disponibilă până mâine seară pe la ora 20:00, așa că aveți timp berechet pentru a putea obține ambele jocuri și a vă bucura de ele. Sau măcar de primul, care chiar este un joc excepțional de groază. Celălalt… să zicem că nu este la fel de reușit.

Înainte de a juca Amnesia recomand să luați câteva precauții. Jucați cu lumina stinsă, într-o cameră întunecată și cu căști pe urechi. Închideți animalele din casă undeva unde nu pot să mișune pe lângă picioarele voastre în momente tensionate, fiindcă sunt șanse că le veți propulsa printr-o fereastră din greșeală. Țineți o pereche de nădragi de rezervă în proximitate. Rugații pe cei dragi să nu vină prin spatele vostru să vă sperie din când în când, spitalizarea este prea scumpă.

[Humble Bundle]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Domnule unacomn , imi este dor de ddllro , totusi ma bucur sa vad ca lucrezi cu zona acum . Stiu ca ai avut probleme de sanatate sper ca esti bine acum si poti teroriza Gotham City in continuare . 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button