Gaming

Este posibil ca Sony să adauge reclame în jocurile PlayStation free-to-play

Autor: Matei Pană

Conform unui raport al celor de la Business Insider, care citează trei oameni implicați în proiecte Sony ca surse, compania investighează moduri în care să-și încurajeze dezvoltatorii să creeze cât mai multe jocuri free-to-play pentru PlayStation, despre care se spune că au căpătat multă popularitate în timpul pandemiei. Și cum credeți că Sony îi încurajează pe aceștia?Prin noi modalități de monetizare a acestor jocuri.

Sony lucrează la un mod de a aduce la propriu reclamele în jocurile PlayStation, scopul companiei în acest sens fiind implementarea reclamelor într-un mod cât mai natural, cum ar fi panourile publicitare din simulatoarele sportive. O altă soluție la care Sony se gândește este răsplătirea jucătorilor cu iteme sau skin-uri în schimbul vizualizării unor reclame, lucru care mie, personal, mi s-a părut mereu o afacere bună atât timp cât am opțiunea de a da skip atunci când nu am chef de o reclamă.

Sunt de părere că inițiativa asta este una bună, deoarece chiar dacă oamenilor le convine sau nu, reclamele sunt benefice indiferent de ce parte a reclamei te situezi. Iar ideile de a implementa reclame în panouri publicitare virtuale și de a răsplăti jucătorii PlayStation pentru vizualizarea de reclame sunt unele foarte bune, într-o lume în care reclamele au obiceiul de a sări peste tine atunci când ți-e lumea mai dragă.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button