GamingRSS PaginaDeMedia

Un nou leak ne spune ce jocuri de PlayStation își vor face apariția și pe PC

După ce ne-am bucurat că o parte din jocurile Uncharted, alături de God Of War și mai nou și Bloodborne își primesc portarea mult așteptată pe PC, iată că apare încă o mică enumerare a unor titluri PlayStation exclusive care se vor alătura petrecerii.

Informațiile ies la suprafață tot dintr-un datamine GeForce NOW. De data aceasta, sunt enumerate câteva titluri de PlayStation 4, iar partea interesantă este că sunt specificate inclusiv perioadele de lansare pe care, cică, Sony le-ar fi plănuit pentru viitorul apropiat.

Conform celor postate de Cadreinth, este vorba despre Ghost of Tsushima, Rachet & Clank, Sackboy: A Big Adventure, Returnal, Horizon: Forbidden West și, probabil, Demon’s Souls. La asta se adaugă un update relativ recent; pe SteamDB a fost zărită o listă „secretă” privind portările pentru PC ale unor jocuri Sony, iar printre acestea se numără câteva din titlurile de mai sus, în special Sackboy: A Big Adventure.

Cu toții sperăm că leak-urile se vor adeveri în cele din urmă. Am observat că deseori se aduce vorba cam despre aceleași jocuri, iar asta ar putea înseamna că alte francize emblematice Sony, cum ar fi Spider-Man și The Last of Us, vor rămâne în continuare exclusivități. Chiar și așa, este plăcut să speri că măcar o parte din repertoriul PlayStation vor fi rulate de PC-urile noastre cândva.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button