Știri IT

Jocuri noi White Wolf sunt iminente

White Wolf, compania care a creat universul World of Darkness din care au fost derivate jocuri precum Vampire The Masquerade Bloodlines, a fost cumparata acum ceva vreme de Paradox Interactive. In acel moment, parea de parca aveau toata intentia sa lanseze jocuri video noi, iar acum vine confirmarea.

Martin Elricsson, Lead Storyteller si Brand Architect al White Wolf, a dezvaluit ca jocurile video nu doar ca sunt in plan, dar sunt chiar o prioritate.

Din punct de vedere economic, acestea sunt cele care au cel mai mult sens, asa ca se vor concentra pe dezvoltarea lor. Munca deja a inceput, prin realizarea materialelor de temelie pe care sa vor fi bazate aceste jocuri, acele biblii de design necesare pentru ca noile titluri sa nu se bata cap in cap cu povestea si universul deja stabilit.

Dezvoltarea primului dintre acest jocuri ar putea fi chiar mai rapida decat ne-am astepta, pentru ca toata munca facuta de CCP pe parcursul a 8 ani la MMO-ul anulat World of Darkness a dat ceva roade, macar pe partea de elemente de arta. Iar acestea ar putea fi refolosite pentru urmatorul proiect.

Si avand in vedere ca MMO-ul avea un accent mare pus pe Vampire The Masquerade, pare destul de probabil ca ne asteapta ceva ca un Bloodlines 2 in urmatorii ani.

[Imagonem]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button