GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Jocuri gratuite! (valabile doar azi și mâine)

Pentru cei care vor să joace ceva, dar nu le permite portofelul, avem câteva promoții valabile pentru o perioadă foarte scurtă de timp. Dacă revendicați aceste titluri în următoarele ore, ele vor rămâne atașate conturilor voastre pentru totdeauna, deci graba este doar să le activați, pentru că de jucat veți avea tot timpul.

În primul rând, producătorul Oddworld Inhabitants a scăzut prețul jocului Oddworld din 1997 Oddworld: Abe’s Oddysee la zero pe Steam. Iar acest lucru nu este vreun soi de trial limitat: dacă îl apucați în timp ce este gratuit, veți deține întregul joc pentru totdeauna. Îl puteți descărca de aici.

În caz că mai are nevoie de o introducere, Abe’s Oddysee este un platformer cu puzzle-uri despre un sclav din fabrică care îi conduce pe oamenii săi într-o revoltă după ce a descoperit că proprietarii fabricii intenționează să-i omoare. Misiunea ta este să-i călăuzești pe ceilalți Mukodoni prin obstacole înșelătoare, evitând în același timp dușmanii, pe drumul spre siguranță.

Al doilea joc gratuit este Yet Another Zombie Defense. Deși nu este jocul cu cea mai bună grafică de pe Steam, nu vă lăsați păcăliți de titlul banal: are suficient factor de fun, mai ales la acest preț. Setting-ul este o suprafață gri de teren centrat în jurul unui stâlp de lumină în timpul unei apocalipse zombie. În timpul zilei, treaba voastră este de a construi obiecte de apărare, cum ar fi turnuri cu arme și baricade cu țepi, pentru a crea o bază sigură. Când vine noaptea, la fel fac și zombii. Scopul este să rămâi în viață cât mai mult posibil. În mod ideal, soarele se va ridica pe un peisaj stropit cu sânge de zombi și veți rămâne vii pentru a o lua de la capăt.

Puteți juca Yet Another Zombie Defense cu până la trei prieteni online sau prin co-op local. Cei care au descărcat jocul pe Steam par să aibă o părere bună despre el. Cu peste 10.000 de recenzii de la utilizatori, Yet Another Zombie Defense are un rating „Very Positive”. Îl puteți descărca de aici.

Și nu în ultimul rând, avem o promoție pe Humble Store. Primăvara a venit, iar asta nu înseamnă doar o vreme mai bună și mai mult soare pe cer, dar și începutul promoției Humble Store Spring Sale. Oferta acestui sezon include promoții atât la jocurile de buget mare cât și la cele indie, recompense speciale și un joc gratuit: The Flame in the Flood, un joc roguelike de supraviețuire pe un râu care trece printr-o „America uitată, post-societală„. Îl puteți activa aici.

Weekend plăcut și spor la joacă!

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button