PC&Consoles

Jocuri gratuite: Sniper Elite 3 și Dungeon Keeper

Cine dorește câteva jocuri gratuite în această perioadă are două opțiuni foarte bune.

Prima dintre ele vine sub forma lui Dungeon Keeper. Legendarul joc de strategie la care controlezi un vrăjitor malefic a cărui plan în egală măsură de malefic este cel de-a cuceri lumea de la suprafață. Jocul este acum gratuit pe Origin, prin intermediul promoției On The House. După ce este revendicat prin accesarea acestui link, Dungeon Keeper va fi permanent atașat de contul vostru de Origin.

Al doilea joc gratuit de care vă puteți bucura în această perioadă este Sniper Elite 3. Acesta poate fi jucat până duminică noaptea după bunul plac, fiind disponibil acum pe Steam. Jocul nu va rămâne permanent atașat de contul vostru și va trebui cumpărat dacă vreți să îl jucați de luni încolo. Prin coincidență, momentan costă 9.20 euro. De asemenea, dacă mai văd comentarii de genul „Da nu ie gratuit dak ie doar pentru trei zâle”, voi fi extrem de dezamăgit, trist și supărat.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

34 comentarii

  1. Daca autorul acestui articol vrea cateva manuale de limba romana are de unde sa le „ea” si sa studieze putin ca sa nu mai faca greseli de genul pe viitor.

  2. good .. in 3 zile ai timp sa il termini de 3 ori.. 🙂 ma refer la sniper elite 3..
    numai bine.. pana atunci o sa fie scene release si la mafia 3 😀

  3. Genlai! Sa mai postezi anunturi gen! chiar daca sunt pentru 2/3 zile valabile sau ….

  4. Baaaaaa bajatu da nu ie gratuit dak ie doar pentru trei zâle deki nu se pune smr

  5. Daca exista cineva in comunitatea de gaming Romaneasca care scrie asa „Da nu ie gratuit dak ie doar pentru trei zâle” il rog frumos sa mearga inapoi la cocalarii sai si sa se spanzure-n grup! Amin<3

  6. Gramatica articolului astuia imi demonstreaza inca odata ce fel de oameni sunt angajati pe site-uri de „specialitate”. Si oricum boss, jocurile le luam gratis oricand, oricum. 😉

  7. Nu e gratuit, e trial version. Dar e foarte bine ca producătorii de jocuri refac trial versions. Prin 2004 țin minte că erau multe jocuri trial pe cd-uri. Acum cam singurele posibilități să încerci jocuri e ori cu bunăvoință celor de la steam cu „te joci până 2h, dacă nu îți place îl returnezi” sau să piratezi jocul si daca îți place, să îl cumperi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button