GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Jocuri gratuite pe Steam și Epic Store

Alan Street Honor, aveți de unde alege

Nu aveți ce juca în acest week-end? Vreți ceva gratuit care să vă amuze pentru câteva zile? Atunci aveți de unde alege, pentru că sunt câteva jocuri gratuite disponibile în acest moment pe diverse platforme de distribuție digitală. Unele permanent, altele doar temporar.

Cel temporar… dar de care zici că este aproape permanent fiindcă tot este gratuit pentru perioade lungi… este Street Fighter 5, pe Steam. Jocul poate fi butonat de cei interesați până în ziua de 12 august. Nu veți putea continua să vă snopiți reciproc în bătaie după această dată, așa că va trebui la un moment să cumpărați jocul. Aveți parte și de o reducere de preț, Street Fighter 5 costând în acest moment doar 8 euro pentru varianta de bază, și 20 de euro pentru varianta Arcade Edition, ce conține mai multe personaje.

Apoi, pe Epic Store avem două jocuri permanent gratuite. Unul dintre ele este For Honor, acel joc de lupte medievale lansat de Ubisoft acum câțiva ani, ce și-a petrecut o mare parte din existență într-o stare de tot plânsul. Este un joc de multiplayer, așa că vă puteți aștepta la un influx de jucători în această perioadă pe servere. Apoi, aveți și Alan Wake, un joc excelent, atât timp cât face abstracție de camera sa.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button