Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Jocuri gratuite pe GOG și Humble Bundle

/
/
/
img

Dacă vreți câteva jocuri gratuite, permanent gratuit, la acest sfârșit de săptămână, aveți ocazia să puneți mâna pe două chiar acum pe Humble Bundle și pe GOG.

Primul dintre ele este Dungeons 2, continuarea acelei serii de jocuri care părea inițial de parcă era un soi de Dungeon Keeper, dar era opusul. jocul de față parcă se apropie mai mult de așteptările publicului și poate fi dobândit gratuit Aveți la dispoziție până mâine seara la ora 8 să revendicați jocul de pe Humble Bundle. Va fi permanent al vostru, veți putea înregistra codul de pe Humble Bundle pe Steam și îl veți putea juca la nesfârșit.

Al doilea joc este Eador Genesis, ce poate fi revendicat de pe GOGAveți la dispoziție până pe 13 mai, pe la ora 4 după-amiaza pentru a lua jocul, moment în care va fi al vostru permanent. Eador Genesis este un joc de strategie pe ture la care veți comanda propriul imperiu, într-o luptă pentru dominarea unei lumi magice, într-un stil similar cu ceva ca Age of Wonders.

Spor la joc.

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar