GamingPC&ConsolesTech&IT

Jocuri gratuite noi pe Epic Games Store

Sper că vă plac rațele

Pentru următoarea săptămână aveți parte de câteva jocuri gratuite noi pe Epic Games Store, jocuri ce ar trebui să fie foarte mult pe placul celor care sunt fani ai jocurilor de tactică pe ture, sau care adoră rațele.

Primul dintre jocuri este Mutant Year Zero Road to Eden, o denumire foarte lungă și predominant inutilă, fiindcă putea fi prescurtat cu titlul de Duck XCOM. Sigur, nu este tocmai XCOM, ducând lipsa anumitor componente legate de management al unei baze, dar la partea de combat se aseamănă destul de mult. Când nu vă bateți, explorați o lume post-apocaliptică plină de pericol și de mutanți. Mutanții sunt personajele voastre, așa că nu vă speriați. Apare un elan într-un DLC.

Celălalt joc este Hyper Light Drifter. Un joc foarte bine primit până acum, cu multe recenzii pozitive, în care îmi imaginez că explorezi ceva și te bați cu boși pixelați. V-aș da mai multe detalii, dar nu l-am jucat vreodată.

Jocurile vor fi permanent ale voastre, dacă le luați până pe 22 august. După această dată va fi disponibil Fez în cadrul propriei promoții pe Epic Games Store.

[Epic Games Store]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button