PC&Consoles

Jocuri Gratuite: Medal of Honor si Planetary Annihilation

Daca vreti doua jocuri originale si gratuite, permanent, aveti noroc, pentru ca puteti obtine doua titluri prin intermediul Origin si Bundle Stars.

Primul dintre ele este Medal of Honor Pacific Assault, disponibil in curand gratie promotiei On the House pe Origin. Jocul va putea fi revendicat, descarcat si permanent atasat de contul vostru. Il veti putea juca si rejuca de cate ori vreti, fara vreo limitare. Si inainte sa incepeti cu „Origin este diavolul, apa sfintita clocoteste in prezenta sa”, va asigur ca acea vreme a trecut de mult. Spiritul malefic este acum la Uplay

Apoi, avem Planetary Annihilation, un joc de strategie la care te lupti pe o planeta intreaga. Acesta este oferit de Bundle Stars si pentru a-l obtine va trebui sa treceti prin cativa pasi, cum ar fi sa intrati in grupul de Steam al companiei. Gasitit toti pasii pe pagina acestui giveaway. Dupa care veti primi un key de Steam pentru joc. Si acesta este valabil permanent, va fi al vostru pe veci.

Asa ca spor la joc si nu mai tineti apa sfintita langa calculator. La ce site-uri vizitati, cred ca deja a capatat +damage vs holy.

[Bundle Stars, Origin]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button