PC&Consoles

Jocuri gratuite in week-end si dincolo de el

Acest sfarsit de saptamana va aduce cateva surprize. Pe de o parte, avem un joc gratuit in week-end, iar apoi avem unul complet gratuit pentru o saptamana intreaga.

In primul rand, pana luni, puteti juca gratuit Awesomenauts pe Steam. Daca nu ati avut ocazia sa il incercati pana acum, Awesomenauts este un MOBA care nu este complet groaznica. Fiind 2D, rapid, amuzant si cam in totalitate bazat pe tintire.

Apoi, pentru cei care au PC-uri mai potente, exista Star Citizen. Pana pe 20 martie, jocul poate fi descarcat si butonat dupa bunul plac. Cea mai recenta varianta a lui Star Citizen a adaugat un sistem legislativ de fronitera, in sensul ca jucatorii care fac lucruri rele se trezesc pe capul lor cu o recompensa care poate fi dobandita de oricine ii trimite pe cealalta lume.

In acest caz, cealalta lume este apartamentul jucatorului, care momentan este tratat si ca inchisoare temporara, cei care in mod repetat fac lucruri rele primind fiind inchisi acolo pentru o vreme. Alternativ, puteti deveni pirati.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button