Gaming

Jocuri gratuite: Amnesia: The Dark Descent și Amnesia: A Machine for Pigs

Dacă vreți să jucați ceva jocuri dar momentan bugetul nu permite, avem o veste bună pentru voi, mai ales dacă sunteți fani ai genului horror: Colecția Amnesia este acum disponibilă gratuit pe Steam și o puteți păstra pentru totdeauna.

Colecția vine cu ambele jocuri Amnesia, The Dark Descent și A Machine For Pigs. Având de obicei costul de 32 euro, puteți descărca colecția fără a plăti niciun leu chiar acum. În plus, spre deosebire de weekend-urile gratuite disponibile de obicei pe Steam, veți putea păstra cele două jocuri pentru totdeauna.

Ambele jocuri Amnesia sunt gratuite în mod individual, dar, din anumite motive, colecția Amnesia are în continuare prețul întreg. În schimb le puteți obține fie separat, sau puteți da clic pe „package info”, care vă va duce la versiunea gratuită a colecției. Este un pic contra-intuitiv.

Jocurile Amnesia sunt jocuri psihologice horror de supraviețuire, deci nu le recomandăm dacă nu vă place groaza. Cu toate acestea, ambele titluri sunt în general bine cotate, chiar dacă sunt foarte diferite unul de celălalt. Dark Descent a fost dezvoltat de către Frictional Games și este cunoscut ca fiind extrem de înfricoșător. A Machine For Pigs, însă, a fost realizat de studioul responsabil și pentru Dear Esther, The Chinese Room, și este mai mult focalizat pe narațiune.

Valve nu a specificat cât timp durează promoția, dar cu siguranță este temporară, deci ar trebui să profitați cât timp încă este valabilă. Puteți descărca colecția Amnesia din link-ul de mai jos. Dacă citiți acest articol prea târziu, merită remarcat faptul că nu este prima dată când jocurile sunt gratuite, deci probabil nu va fi nici ultima oară.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button