GamingRSS PaginaDeMedia

Ce jocuri gratis vă puteți adăuga în librării săptămâna aceasta?

Într-un fel mă mândresc cu această curiozitate a mea de a căuta pe ici, pe colo, orice semn că vreun joc poate fi descărcat gratuit. Până la urmă, sunt un colecționar, iar librăriile mele Steam, GOG, Ubisoft Connect și Origin abia așteaptă să fie luate la puricat și butonat. Am stat să vânez și am descoperit ce jocuri gratis pot fi ale voastre în această săptămână. Atenție, însă, pentru că unele oferte sunt valabile pentru scurt timp, așa că trebuie să vă mișcați repede!

Syberia și Syberia 2 dau startul acestei „compilații”

Syberia a devenit rapid o franciză action adventure interesantă și atent conturată, care ne prezintă peripețiile lui Kate Walker. Primul titlu a fost dezvoltat și lansat de către Microids în 2002 și s-a bucurat de un succes răsunător. Acesta, alături de Syberia 2, pot fi descărcate gratuit de pe Steam.

Kate Walker pornește într-o călătorie care o poartă prin Europa și Rusia, doar că această călătorie nu va rămâne gratuită pentru multă vreme. Dacă doriți să descărcați primele două jocuri Syberia, trebuie să le adăugați în librăria voastră Steam PÂNĂ MÂINE, 29 SEPTEMBRIE, ORA 20:00.

2064: Read Only Memories – O aventură old-school

În Neo-San Francisco, jucătorii vor avea ocazia să interacționeze cu personaje complexe, să participe la dialoguri interesante și să ia decizii care vor altera firul narativ al jocului, 2064: Read Ony Memories explorează problemele unei societăți în care tehnologia evoluează periculos de repede.

Nu vă lăsați păcăliți de faptul că puteți număra pixelii din joc. Grafica old-school se combină cu un univers colorat și cu discuții bine închegate, pentru a contura un fir narativ profund și intrigant. Jucătorii vor face cunoștință cu Turing, primul AI cu adevărat inteligent și conștient. Acesta îi va ajuta să elucideze misterul din spatele unei conspirații tulburătoare.

Jocul poate fi descărcat gratuit de pe Epic Games Store PÂNĂ MÂINE, 29 SEPTEMBRIE, ORA 07:00.

Europa Universalis IV se alătură ofertei de jocuri gratis

Cei de la Paradox sunt cunoscuți pentru titlurile grand strategy care ne-au tocat neuronii și abilitățile tactice. Personal, am scos untul din Crusader Kings II și ale sale numeroase DLC-uri, la fel cum obișnuiam să mă joc Hearts of Iron III în serile de la cămin.

Europa Universalis IV este încă unul din titlurile ieșite din mâinile artizanilor de la Paradox. Fanii dezvoltatorului știu la ce să se aștepte. Clădește-ți cea mai puternică națiune și folosește-te de abilitățile tale strategice și diplomatice pentru a domina harta. Știți despre ce vorbesc 🙂

Europa Universalis IV poate fi descărcat de pe Epic Games Store începând de joia aceasta, 30 octombrie, ora 18:00.

The Escapists încă mai poate fi al vostru

Gameplay-ul pe care se bazează The Escapists îți oferă abordări diverse pentru a-ți îndeplini scopul. Cum poți evada? Păi, poți organiza o revoltă, poți săpa un tunel în secret, poți fura uniforma unui gardian pentru a te fofila nedetectat sau poți să începi să craftezi și să combini foarte multe obiecte, toate astea în timp ce pretinzi că ești un deținut cuminte. Adică va trebui să te bagi la somn înaintea găinilor, vei fi nevoit să răspunzi în fiecare zi la apeluri, să lucrezi prin închisoare și să-ți ascunzi lucrurile cele mai de preț.

The Escapists face parte din oferta de jocuri de săptămâna trecută, însă mai poate fi descărcat și zilele acestea, termenul-limită fiind joi, 30 septembrie, ora 18:00.

Voi încerca să mai compilez astfel de știri pentru a vă oferi atât vouă, cât și mie, un reper ușor (sper eu) de urmat atunci când vine vorba de jocuri gratis prezente pe diferite platforme.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button