GamingRSS PaginaDeMedia

Care sunt jocurile oferite gratuit în septembrie pentru abonații PS Plus?

Sony i-a obișnuit pe cei care dețin o subcripție PS Plus să primească regulat, drept cadou, niscaiva jocuri, combinații indie și AAA și toate cele. Însă de data aceasta se pare că am avut parte de o tăcere neobișnuită, în condițiile în care Sony tinde să anunțe noile jocuri gratis pentru luna următoare în ultima miercuri din luna curentă.

Din fericire, un leak și-a făcut apariția, astfel încât ne putem face o idee cu privire la titlurile pe care le vom putea butona gratuit dacă deținem un abonament PS Plus. Informația vine din partea celor de la Dealabs, cunocuți pentru acuratețea predicțiilor vis-a-vis de cadourile PS Plus din lunile trecute.

Ce avem în meniu la PS Plus?

Dacă leak-ul se adeverește, atunci abonații își vor putea îmbogăți librăriile PlayStation 4 cu Hitman 2 și Predator: Hunting Grounds. Cei care au reușit să pună mâna pe un PlayStation 5 vor putea adăuga la colecție și Overcooked! All You Can Eat. Să fiu sincer, selecția de jocuri nu pare foaaaaarte strălucită și mereu există șansa ca Sony să se răzgândească în ultimul moment în ceea ce privește titlurile oferite de pomană.

Mâine vom afla dacă leak-ul se va adeveri sau nu, atunci când abonații PS Plus vor fi notificați. Poate că nu este cel mai strălucit set de acest an, dar cu siguranță nu este nici cel mai rău, așa că nu ne rămâne decât să așteptăm veștile oficiale.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button