GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Ce jocuri gratis primesc abonații PS Plus în Octombrie 2021?

Încă o lună înseamnă încă un rând de jocuri gratuite pentru abonații PS Plus. Și încă o dată, aflăm cu câteva zile mai devreme ce freebie-uri vor primi cei care se joacă pe PlayStation. Lista pentru luna Octombrie 2021 include Hell Let Loose, Mortal Kombat X și PGA Tour 2K21.

Informația vine de la Dealabs, un forum francez care a leak-uit și jocurile din luna Septembrie înainte ca ele să fie disponibile. De această dată, jocul oferit pentru utilizatorii de PlayStation 5 este Hell Let Loose. Asta este cu atât mai interesant, cu cât jocul nu a fost încă lansat pentru cea mai recentă consolă a producătorului japonez. Și cu o lansare planificată undeva pe luna viitoare, se prea poate ca abonații PS Plus să-l primească fix în ziua lansării.

Cei care încă se joacă pe PlayStation 4 nu sunt lăsați fără jocuri bune, iar dacă îți plac titlurile cu lupte te vei bucura de Mortal Kombat X. În plus, ai șansa să încerci un sport nou în PGA Tour 2K21. Dacă încă nu ai prins jocurile de luna aceasta, ar fi un moment bun sa pui mâna pe Predator: Hunting Grounds și HITMAN 2. Și dacă ești unul dintre jucătorii care au făcut deja upgrade la PlayStation 5, ai în plus și Overcooked! All You Can Eat.

hitman 2

Articole asemanatoare

Back to top button