GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Ce jocuri gratis primesc abonații PS Plus în Octombrie 2021?

Încă o lună înseamnă încă un rând de jocuri gratuite pentru abonații PS Plus. Și încă o dată, aflăm cu câteva zile mai devreme ce freebie-uri vor primi cei care se joacă pe PlayStation. Lista pentru luna Octombrie 2021 include Hell Let Loose, Mortal Kombat X și PGA Tour 2K21.

Informația vine de la Dealabs, un forum francez care a leak-uit și jocurile din luna Septembrie înainte ca ele să fie disponibile. De această dată, jocul oferit pentru utilizatorii de PlayStation 5 este Hell Let Loose. Asta este cu atât mai interesant, cu cât jocul nu a fost încă lansat pentru cea mai recentă consolă a producătorului japonez. Și cu o lansare planificată undeva pe luna viitoare, se prea poate ca abonații PS Plus să-l primească fix în ziua lansării.

Cei care încă se joacă pe PlayStation 4 nu sunt lăsați fără jocuri bune, iar dacă îți plac titlurile cu lupte te vei bucura de Mortal Kombat X. În plus, ai șansa să încerci un sport nou în PGA Tour 2K21. Dacă încă nu ai prins jocurile de luna aceasta, ar fi un moment bun sa pui mâna pe Predator: Hunting Grounds și HITMAN 2. Și dacă ești unul dintre jucătorii care au făcut deja upgrade la PlayStation 5, ai în plus și Overcooked! All You Can Eat.

hitman 2

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button