GamingPC&Consoles

Jocurile gratuite oferite de Epic Games începând cu 7 Aprilie 2022

A trecut ceva timp de când n-am mai scris despre jocurile gratuite de pe Epic Games Store, însă de data asta am văzut un anunț care mi-a atras atenția. În momentul de față, platforma oferă două jocuri gratuite: City of Brass și Total War: Warhammer. Acestea pot fi adăugate în librărie până la data de 7 Aprilie 2022, ca mai apoi să fie înlocuite de următoarele două titluri oferite gratuit.

Acestea sunt Rogue Legacy și The Vanishing of Ethan Carter, iar cel din urmă este și jocul care mi-a atras atenția. Îmi plac jocurile de tip walking simulator, iar titluri precum Firewatch m-au fascinat foarte tare, astfel m-am bucurat să văd The Vanishing of Ethan Carter. Apărut în 2014, jocul oferă o poveste foarte interesantă, te obligă să explorezi mult și este relaxant, întrucât nu conține lupte, explozii și alte elemente atât de comune în jocuri.

Partea cea mai bună este că alături de versiunea normală a jocului, dezvoltatorii acestuia oferă și The Vanishing of Ethan Carter Redux (conform descrierii de pe Steam), adică versiunea remasterizată în Unreal Engine 4 a jocului, ceea ce-l face și arătos, nu doar interesant din punct de vedere al narațiunii. Pe lângă acesta avem și Rogue Legacy, un titlu rogue genealogic care se desfășoară într-o perspectivă 2D side-scroller și la fiecare respawn te pune în pielea unui fiu de-al personajului precedent.

Twist-ul poveștii este faptul că fiecare copil este diferit: unul poate fi pitic, altul poate fi colorblind și așa mai departe. Jocul vrea să le dovedească gamerilor că fiecare persoană este diferită și este complet în regulă, iar această premisă a atras o mână de premii pentru acest joc, iar acum îl veți putea parcurge fără să plătiți nici măcar un leu.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button