MORE

Jocuri „de Steam” la pret redus!

Ai un cont de Steam, ai 10 sau 20 de jocuri pe el dar parca nu vrei sa platesti pret intreg pe jocurile indie care pot ajunge si la preturi de 40 de euro in unele cazuri, iar discounturile pe care le ofera Steam nu sunt prea atractive. Cum faci? Doar n-ai sa stai sa astepti pana la sale-urile mari pe care le organizeaza Steam, pentru ca nu stii cum se aseaza banii in portofel pana atunci si nici nu ai certiduniea ca titlul dorit va intra in lista de discounturi.

Ei bine, poti sa astepti sa fie inclus intr-un bundle. Acesta este cea mai buna metoda, in general un bundle costand undeva pana in 10 euro, si poate avea de la 4 jocuri pana la 20…uneori. Depinde de site. Cert este ca bundle-ul este cea mai buna alegere pentru gamerul mioritic, cu buget limitat dar cu o dorinta arzatoare de a incerca toate jocurile noi.

Asa ca ne-am decis sa ajutam cititorii si sa oferim o lista de 5 site-uri, excluzand Humble Bundle, unde apar oferte atractive de jocuri „la pachet” la preturi rezonabile.

groupees.com – Modelul acestora este simplu. Fie bundle-ul iti da posibilitatea de a alege ce jocuri doresti sa cumperi, fie ai un pret minim de plecare cu care cumperi.

bundlestars.com – Asta este locul pe care trebuie sa il vizitezi zilnic. Preturi mici, jocuri extrem de bune, preturi si mai bune, dar mai ales, este unul dintre cele mai serioase site-uri dupa Humble Bundle, suportul fiind impecabil si extrem de prompt.

indiegala.com – Dupa Bundle Stars, Indie Gala este al doilea site pe care vrei sa il accesezi. Preturile pot fi in unele cazuri piperate, dar, se pot ivi jocuri noi intr-un bundle si mai ales, ieftine.

indieroyale.com – Site-ul in mare parte este dedicat jocurilor indie, care nu dispun de un publisher, totusi, avantajul major este faptul ca aici apar in bundle-uri jocuri destul de noi la putin timp dupa publicarea pe Steam. Asa ca merita mentionat.

bundlebandits.com – Acesta este ultimul site din aceasta lista, dar, cu toate ca este destul de putin cunoscut, are oferte destul de atractive. Jocurile sunt destul de ok, iar preturile sunt pe masura. Am frecventat acest site timp de cateva luni si pot spune ca nu am intalnit un bunlde care sa nu includa macar 5 jocuri si sa nu aiba un pret de plecare de la 2 dolari.

Daca mai stiti site-uri pe care noi le-am omis, exista sectiunea de comentarii in care puteti impartasi cu restul comunitatii de pe site.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button