Gaming

JOCURI DE LA BLIZZARD – REDUCERI DE PÂNĂ LA 60%!!!

WORLD OF WARCRAFT, STARCRAFT şi DIABLO, cele mai îndrăgite titluri Blizzard Entertainment, vin în România la un preţ special pe data de 29 mai 2014.

Netzah Game anunţă că titlurile seriilor populare de jocuri, precum World of Warcraft, StarCraft şi Diablo, vor fi disponibile în România, pentru o perioadă limitată, la preţuri special adaptate pentru această regiune.

“Aceasta direcţie strategică este o confirmare a statutului important pe care îl are România în regiune, iar posibilitatea de a oferi gamerilor români cele mai bune jocuri Blizzard Entertainment la cel mai mic preţ, prin intermediul partenerilor nostri, este o decizie de importanţă istorică, ce se va materializa în cel mai scurt timp posibil.” a declarat Michael Allardin, General Manager Netzah Game.

Printre titlurile care vor beneficia de reduceri între 40% şi 60% se află World of Warcraft Battle Chest şi World of Warcraft: Mists of Pandaria, dar şi StarCraft II: Wings of Liberty, StarCraft II: Heart of the Swarm şi Diablo III. Titlurile Blizzard Entertainment vor fi disponibile în viitorul apropiat atât online, cât şi prin intermediul showroom-urilor Altex şi eMAG. Pentru mai multe informaţii în legătură cu disponibilitatea şi preţurile acestor produse accesaţi www.altex.ro şi www.emag.ro.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button