MORE

Jocuri de Gameboy pe mobil. HyperKin Smart Boy va fi disponibil din decembrie

Daca ati incercat sa jucati orice facut pentru o consola sau PC pe mobil, probabil ati sesizat ca exista o problema de control. Pana si cele mai simple jocuri tind sa necesite o finete de miscare care nu prea poate fi realizata prin emularea unui joystick prin touch screen. Dar pentru asta exista solutii ca Smart Boy.

Compania Hyperkin anunta ca Smart Boy, extensia sa de telefon, va fi disponibila din luna decembrie. Aceasta extensie este capabila nu doar sa se conecteze la telefon, pentru a-i oferi butoane fizice care pot fi folosite pentru a juca, dar este in stare sa citeasca vechile casete de GameBoy.

Varianta de lansare a lui Smart Boy va fi sub forma unui kit dedicat dezvoltatorilor, compania sperand ca acestia vor contribui la imbunatatirea codului Open Source al software-ului folosit pentru emularea jocurilor de Gameboy.

Contrar dorintei initiale a companiei, Smart Boy nu va fi disponibil pentru iPhone, ci doar pentru Android, de la variantele 4.4 Kit Kat incolo, iar pretul sau este de 60 de dolari.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button