Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jocul Warcraft pierdut a fost dezvăluit după 18 ani!

/
/
/

Cu mulți ani în urmă, înainte de Warcraft 3, studioul Blizzard lucra la mai multe idei care nu s-au materializat vreodată în jocuri efective. Unul era îndelungul așteptat Starcraft Ghost, iar altul era obscurul Warcraft Adventures Lord of the Clans. Unul din aceste jocuri a văzut în sfârșit lumina zilei.

Lord of the Clans poate fi jucat, în sfârșit, mulțumită unui individ care a decis să încarce pe internet o variantă de testare care include prima parte a jocului. Forma pe care o ia acest titlu este cea a unei aventuri desenate, ceva foarte atipic pentru Blizzard și mai asemănător cu un titlu de la studioul Revolution Software, Broken Sword fiind foarte popular atunci.

Warcraft Adventures a fost anulat, deoarece erau probleme legate de calitate și probabil de faptul că personajele din joc arătau prea proporțional corecte. De atunci, Blizzard nu a mai cochetat cu jocurile de aventură, iar povestea lui Lord of the Clans a fost adaptată în cărți și puțin în Warcraft 3.

Dacă doriți să încercați jocul, puteți găsi detalii despre cum poate fi descărcat de aici. Alternativ, puteți să căutați Warcraft Adventures Lord of the Clans prin locurile mai „yar har har”-iste ale internetului, pentru că se află acum și pe acolo.

Acum trebuie doar să stăm și să așteptăm ca Starcraft Ghost să pățească la fel.

[DSO Gaming]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar