PC&Consoles

Jocul VR Funhouse este compatibil cu Oculus Touch și este gratuit

NVIDIA a anunțat la conferința Oculus Connect 3, dedicată dezvoltatorilor, compatibilitatea jocului VR Funhouse cu Oculus Touch. De asemenea, jocul a fost completat cu două niveluri noi – Wall Walker Toss și HotShot Basketball.

NVIDIA VR Funhouse este cel mai avansat joc de realitate virtuală din lume, remarcându-se prin grafică și procesul de modelare extrem de precis pentru a obține o experiență de VR unică, în jocuri de tip arcade și jocuri de masă. Grafica superioară este completată de efecte speciale realizate cu NVIDIA GameWorks SDK, prin intermediul unor tehnologii precum NVIDIA PhysX, NVIDIA Hairworks, NVIDIA Flow, NVDIA FleX și NVIDIA Destruction. Interacțiunea obiectelor este mult îmbunătățită datorită tehnologiei NVIDIA VRWorks PhysX, care se bazează pe studierea științifică a simțului tactil.

VR Funhouse se poate descărca gratuit. Peste 100.000 de gameri descarcand jocul  de la lansarea jocului în luna iulie. De asemenea, jocul este disponibil utilizatorilor pentru modificare, fiind in esenta o platforma deschisa pentru dezvoltatori, Nvidia dorind sa atraga noi forte in aceasta tanara industrie. 

Nu este primul astfel de proiect pe care Nvidia il intreprinde, pana acum compania angajandu-se in mai multe astfel de proiecte, din pacate multe dintre ele nu le-au dus la finalitate. Pentru cine isi mai aduce aminte de 3D Vision, un proiect recent abandonat de companie.

[Steam]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button