Gaming

Jocul Star Wars dezvoltat de Visceral promite un pic cam (prea) multe?!

Dupa achizitia de catre Disney a tot ceea ce inseamna Star Wars, multe jocuri si idei au fost omorate in fasa. Una dintre ele este Star Wars 1313, un joc care promitea multe, dar nu prea credem ca va mai vedea vreodata lumina zilei, Disney punand capat dezvoltarii sale. Dar se pare ca urmatorul Star Wars dezvoltat de Visceral, are toate atuurile pentru a deveni un hit si a relansa seria.

Actorul vocal Nolan North a dezvăluit unele picanterii despre joc în timpul unui panel la Metrocon, care a fost înregistrat și postat on-line. El nu pare a-si face util… gatul pentru Visceral, dar pare să stie destul de multe despre joc: conform lui North, este stilizat după seria Uncharted. Avand in vedere ca o scenarista de la Uncharted, Amy Hennig, lucrează la joc, asta nu este complet surprinzător.

„Daca esti un mare fan al lui Amy Hennig și al stilului ei de poveste, va reporni o noua franciza Star Wars in stilul Uncharted”, a declarat North, în timp ce vorbea despre plecarea lui Hennig de la Naughty Dog . „Se întâmplă să știu o mulțime de lucruri despre joc, si va genial.”

Cand a fost intrebat daca jocul inca neanuntat al celor de la Visceral este un 1313 readus la viata, a raspuns ca este „diferit” dar „pe linii asemanatoare”. Urmatorul joc Star Wars de la Visceral se zvoneste ca va fi open-world, dar inca nu stim nimic cert despre asta.

Articole asemanatoare

Back to top button