PC&Consoles

Jocul românesc Turbo City Racing a fost anulat

Georgian Opariuc, dezvoltator al jocului Turbo City Racing, anunță că proiectul a încetat producția și că din acest moment este anulat.

Acesta e explicat într-o postare de pe Indiegogo în detaliu motivele pentru care a luat această decizie și este unul destul de ușor de înțeles. Producția lui Turbo City Racing necesita un buget mult mai mare decât a reușit să obțină prin campania de finanțare publică, din suma de 200 de mii de dolari necesari dezvoltatorul strângând doar 73 de dolari. Suma strânsă nu acoperă nici măcar licențierea mărcii pentru mașinile aflate în acel moment în joc, iar la final de drum Turbo City Racing a reușit să ducă la acumularea unor datorii de 2000 de euro. Continuarea producției în aceste condiții ar fi dus la realizarea unui joc de calitate inferioară.

Cei care au sprijinit jocul pe Indiegogo au opțiunea de a își primi banii înapoi. Dacă nu apelează la această opțiune, atunci dezvoltatorul încă mai intenționează să onoreze promisiunea de-a oferi coduri pentru jocuri, dar nu pentru varianta de testarea lui Turbo City Racing, ci pentru Agentum. Acest este noul proiect al lui Georgian Opariuc, un FPS realizat în motorul Unreal 4 care nu va necesita o campanie de finanțare.

[Indiegogo]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. acu fara suparare dar campania pentru joc nu este deloc de bine gandita, adica cei care joaca racing games au focusul in primul rand pe grafica, handaling si psychics si eventual un story interesant asa pare doar un alt joc racing fara nimic special (adica nu te lauzi cu cer dinamic dar masinile parca plutesc). Asa ca intrebare cu ce ar artage jocul asta mai mult decat NFS, Project Cars sau Dirt? Inainte de a te apuca de un proiect de asta trebuie sa ai ceva in minte, o idee la care nu s-a mai gandit nimeni ceva sa te diferentiezi de ceilalti altfel e esec din start.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button