PC&Consoles

Jocul romanesc Gibbous a fost finantat pe Kickstarter

Cu 12 ore ramase in campania sa de finantare de pe Kickstarter, Gibbous: A Cthulhu Adventure Game a trecut deja de pragul sau initial de finantare de 39.270 de mii de franci elvetieni.

In acest moment, jocul de aventura romanesc a strans mai bine de 51 de mii de franci elvetieni (aproximativ 53 de mii de dolari) si inca mai are timp sa acumuleze o suma mai mare pentru bugetul sau de productie. In cazul in care asta se va intampla, jocul va fi extins prin adaugarea de: instrumente reale la coloana sa sonora, secvente cinematice complet animate, un documentar despre productia sa, un aghiotant pentru unul din personajele principale si alte surprize.

Echipa care lucreaza la Gibbous: A Cthulhu Adventure, Stuck in the Attic, este formata din trei oameni: Liviu Boar, Camelia Cuibus si Nicu Campian, care in acest moment sunt foarte bucurosi de aceasta reusita. Desigur, pana cand jocul va fi lansat mai este nevoie de multa munca si inevitabila indesare pe undeva printr-un colt a jocului a unei gaini de cauciuc cu un scripete la mijloc.

Cei curiosi sa incerce Gibbous inainte de lansarea sa din 2017 pot descarca si juca acum varianta sa demonstrativa, disponibila pe pagina de Kickstarter.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button