Gaming

Jocul PONG… în mărime naturală!

Au trecut peste 45 de ani de la debutul jocului Pong. Este destul de greu să găsiți pe cineva care să nu știe de el sau să nu fi copilărit cu el.

Dar probabil că nu l-au jucat așa.

Studioul canadian multimedia Moment Factory a transformat Pong într-o experiență masivă, cu o experiență ce se întinde pe o cameră completă, cu un mic detaliu: fiecare paletă este controlată de doi oameni care lucrează împreună. Jocul pornește ca orice joc de Pong, cu o minge care se rotește înainte și înapoi pe spațiul de joc de 40 × 60. Pe masura ce mingea se deplasează din ce în ce mai mult înainte și înapoi, apar noi provocări: mingea se accelerează, se desparte în două, mingea crește sau se micșorează în mărime etc.

Grafica este proiectată pe podea de sus, cu un senzor LIDAR, care detectează unde sunt plasați jucătorii.

Deci, unde poți să juca această variantă? Din păcate, probabil … nicăieri, în acest moment. În timp ce Moment Factory a demonstrat-o public la o convenție de cartografiere video din Montreal, se pare că jocul se întoarce în laboratoarele lor pentru moment. Între timp, ei sugerează că alte experimente în stil arcade sunt pe drum.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button