GamingPC&Consoles

Jocul din videoclipul piesei Californication de la Red Hot Chili Peppers există și e gratis

Au trecut peste douăzeci de ani de când cei de la Red Hot Chili Peppers au lansat piesa „Californication” și albumul cu același nume, iar datorită dezvoltatorului Miquel Camps Orteza, jocul pe care îl vedem în piesă în sfârșit există, și este gratis!

În anul 2000, piesa „Californication” a fost lansată ca single, cu un videoclip plin de părți dintr-un joc d-ăla foarte colțuros de PlayStation. Știți voi, cum era pe vremea aia, eu n-am de unde să știu pentru că nici nu învățasem să vorbesc în acea perioadă.

Având în vedere faptul că Red Hot Chili Peppers se bucurau de un succes foarte mare, era evident că fanii începuseră să-și dorească să vadă acel joc în realitate, nu doar într-o simulare folosită pentru un videoclip.

Conform lui Orteza, acest joc a început ca un challenge de completat în două zile, dar a fost în cele din urmă transformat într-un joc în toată regula, cu șapte nivele, fiecare având o locație diferită și un stil de gameplay diferit.

Știu că este ironic într-un fel, dar jocul nu are muzică. Pagina oficială a acestuia spune totuși că vei găsi în cadrul său niște butoane cu link-uri care te vor duce spre piesa originală sau spre alte piese ale trupei pentru a le asculta în fundal cât te joci. Apreciez totuși că s-a găsit o alternativă, oricât de mică ar fi.

Dacă vrei să încerci jocul, îl poți descărca de aici, unde ai de asemenea la dispoziție controalele și niște link-uri prin care poți face o donație creatorului. În cazul ăsta, eu zic că omul merită să arunci spre el cu niște bani, oricât de puțini ar fi.

 

 

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button