PC&Consoles

Jocul pierdut al lui Bill Gates a fost redescoperit

În vremuri de mult apuse, când cuvinte precum „Windows” sau „Recunoaștem că am furat toate ideile de la Xerox” au fost rostite în industria tehnologică, exista sistemul de operare DOS. Iar într-o încercare de-a demonstra puterea sa, a limbajului de programare BASIC și a PC-urilor IBM, Bill Gates a creat un joc pentru DOS.

Da, Bill Gates, cel care este adesea cel mai bogat om de pe planetă, a realizat cu mulți ani în urmă un joc. Iar acum, acesta a fost readus la viață pentru platforme moderne, oferind tuturor doritorilor ocazia de-a vedea ce a reușit să născocească acesta în anul 1981.

Jocul se numește Donkey și dă jucătorului misiunea de-a conduce o mașină de curse pe un drum plin de măgari, fără a se lovi de vreunul. A fost descris ca fiind o variantă și mai dificilă a lui Frogger, care mai inversează și perspectiva acțiunii. Era un soi de Flappy Bird al vremii sale, așa că pe ce altă platformă și-ar putea face revenirea mai bine decât pe mobile.

Donkey a fost portat pentru iPhone  de o persoană care chiar crede că cineva este în stare să dea 1 dolar pe acest joc despre măgari și mașini conceput de Bill Gates. Desigur, cei care dispun de un telefon Android au deja propriile variante la îndemână, unele fiind chiar vechi de ani buni, dar care au stat ignorate, fiindcă nu s-a gândit până acum cineva să vândă un joc enervant făcut de Bill Gates cu 36 de ani în urmă.

[The Next Web]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button