Gaming

Jocul Mad Max are acum cateva cadre noi… dupa 100 de ani!

Jocul Mad Max a fost anuntat cu un trailer, adica surle si trambite la E3, dupa care o liniste mormantala s-a asternut peste acest titlu. Nimeni nu stia nimic, daca mai este sau nu in productie, in ce stadiu se afla, sau daca ca lansarea va mai avea loc pe 1 septembrie. Si nimic mai mult!


Ei bine ieri, Avalanche Studios, studioul care lucreaza la jocul Mad Max, a postat o serie de imagini din acest titlu, oferind astfel si ceva detalii cu privire la ce sa ne asteptam. Un joc postapocaliptic, care are loc intr-un desert plin pana la refuz cu masini modificate, cel mai probabil undeva in strafundurile iadului, cu ceva mutanti, un impostor gen Smeagol, pentru ca nu se putea fara, si o serie de peisaje destul de interesante. Cel mai probabil in august vom vedea si un gameplay trailer ca sa ne putem face o idee generala despre cum va arata si cum se va comporta noul joc Mad Max.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button