PC&Consoles

Jocul de lupte Final Fantasy pentru PS4 va intra curând în open beta

Jocul de luptă exclusiv pentru PS 4 al celor de la Square, Enix Dissidia Final Fantasy NT, ajunge în America de Nord și Europa la începutul anului 2018. Înainte de lansarea sa, jucătorii vor avea o altă șansă de a încerca jocul de lupte arcade de tip trei-pe-trei. Square Enix a anunțat că va organiza o versiune beta deschisă pentru Dissidia Final Fantasy NT înainte de lansarea jocului luna viitoare.

Beta începe pe 12 ianuarie și rulează până pe 21 ianuarie. Spre deosebire de versiunea precedentă Dissidia Final Fantasy NT beta, aceasta va fi disponibilă tuturor proprietarilor PS4 din America de Nord și Europa, deși probabil veți avea nevoie de un abonament PS Plus pentru a-l juca. Square Enix nu a dezvăluit conținutul beta-ului sau la ce oră va începe în mod oficial, însă distribuitorul spune că mai multe detalii vor fi anunțate mai aproape de data lansării beta.

Dissidia Final Fantasy NT are 28 de caractere la lansare, toate fiind preluate din diverse tranșe din istoria seriei Final Fantasy. Square Enix a lansat recent un trailer care prezintă lista întreagă de caractere, care include eroi populari cum ar fi Cloud din Final Fantasy VII și Noctis de la Final Fantasy XV, la Ace de la final Fantasy Type-0. Jocul include, de asemenea, șapte summon-uri Final Fantasy, care pot fi chemați în timpul unei bătălii.

Dissidia Final Fantasy NT se lansează pentru PS4 pe 30 ianuarie. Cei care achiziționează edițiile Digital Deluxe sau Ultimate Collector ale jocului vor primi un sezon pass Dissidia Final Fantasy NT, care va adăuga încă șase personaje la jocul de bază. Ediția Ultimate Collector include de asemenea o figurină cu Warrior of Light, o coloana sonora de 15 melodii, o carte de artă hardcover și o cutie unică de cărți de oțel.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button