GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Jocul de furișat Mark of the Ninja va primi un remaster

Mark of the Ninja: Remastered va actualiza unul dintre cele mai bune jocuri de stealth din ultimii ani, a anunțat dezvoltatorul Klei Entertainment.

Mark of the Ninja a fost lansat inițial în 2012, titlul reușind atunci să fie unul excepțional, inclusiv în rândul repertoriului de mare clasă al producătorului Klei Entertainment. În timp ce direcția sa artistică, parcă decupată din desene animate, a îmbătrânit bine, Klei crede că i-ar prinde bine un facelift. Astfel, pentru remaster, studioul vizează „redarea completă a imaginilor 4K atât pentru gameplay, cât și pentru secvențele cinematice, împreună cu efecte audio îmbunătățite și noi efecte ale particulelor„.

Remaster-ul va veni la pachet și cu conținutul descărcabil disponibil în Mark of the Ninja Special Edition. Acesta include un nou nivel, două obiecte noi, o suită de lovituri non-letale și o serie de comentarii din partea dezvoltatorilor.

Klei nu a mai împărtășit nimic despre remaster dar, într-un tweet ulterior, studioul a menționat că lucrează la modalități de a recompensa jucătorii existenți, asta în funcție de versiunea jocului pe care o dețin – cea normală sau/și ediția specială. Deci, este posibil ca cei care au luat Mark of the Ninja până acum să primească un fel de reducere sau o compensare în joc.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button