Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Jocul Attack on Titan primeste o tona de imagini

/
/
/
img

In secunda in care mentionezi pasager Attack on Titan unui pasionat de anime, acesta ciuleste urechile mai ceva ca un blood hound la vanatoare, avand in vedere impactul pe care aceasta serie l-a avut asupra acestui mediu.

Iar in secunda in care trei noi personaje sunt anuntate pentru joc si vin si cu 27 de noi imagini, este clar ca orice otaku o sa doreasca sa arunce o privire peste ele. Unde mai adaugi faptul ca jocul este publicat de Koei Tecmo, cunoscuti pentru serii precum Bomb JackNinja GaidenDead or AliveFatal FrameDynasty Warriors sau Samurai Warriorssi realizat de catre Omega Force care are o serie de jocuri extrem de aclamate de catre public.

Jocul Attack on Titan se inspira in egala masura din manga si din anime, fiind programat pentru anul viitor atat pentru Playstation 3, Playstation Vita si Playstation 4, publicatia Famitsu oferind publicului intreg calupul de imagini de mai jos.

Cele trei personaje anuntate cu ocazia articolului sunt Jean Kirstein, Connie Springer si Sasha Blouse, pe langa care sunt prezente Eren Yeager, Mikasa Ackerman, si Armin Arlert. Iar jocul nu arata rau … dar trebuie sa ne amintim de cine este dezvoltat si mai ales trebuie sa ne intrebam cat de repetitiv o sa fie.

[DualShockers]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar