GamingRSS PaginaDeMediaTECH

Jocul ăsta a primit undă verde să folosească imaginea SpaceX

Singurul motiv pentru care apreciez cât de cât Twitter este faptul că Elon Musk îl folosește activ, fie pentru a posta despre SpaceX, fie pentru a arunca din când în când cu câte un meme.

Drăguț este și faptul că Elon, mai nou cel mai bogat om al planetei, se folosește de Twitter și pentru a răspune întrebărilor adresate de urmăritori și de cei interesați să afle mai multe despre planurile celui din spatele Tesla, SpaceX și Neuralink.

Un răspuns din partea lui Elon Musk a primit și Lyubomir Vladimirov. Cel din urmă este un dezvoltator care a cerut permisiunea să facă uz de tot ce înseamnă SpaceX în jocul la care acesta lucrează de zor. Băiatul nostru și-a dat acordul, astfel încât dezvoltatorul va putea folosi design-urile costumelor și ale vehiculelor SpaceX în randările pentru Mars is Flat, un simulator foarte tehnic și precis de supraviețuire pe Marte.

elon-musk-joc-spacex

Chiar dacă Lyubomir Vladimirov a primit undă verde să se folosească de imaginea companiei, unii sunt de părere că Elon Musk nu a vorbit serios, și că există riscul ca fondatorul SpaceX să-l ia la rost pe dezvoltator atunci când jocul va fi lansat.

Nu este prima dată când Elon Musk se lasă antrenat în discuții și mențiuni legate de jocuri, iar una dintre dovezi este chiar Cyberpunk 2077, despre care a postat un meme, două, ca mai apoi să admită că s-a distrat butonându-l.

Mars is Flat nu are deocamdată o versiune jucabilă, dar Vladimirov lucrează deja la animații și la randările fizice bazate pe SpaceX. Dezvoltatorul a mers până în pânzele albe ca să obțină un răspuns și să le dea peste nas răutăcioșilor de prin secțiunea de comentarii, și iată că i-a ieșit.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button