PC&Consoles

Esti Hanzo Main! a ajuns o insulta la scoala – Dezvoltatorii raspund!

Numarul de eroi agasanti in Overwatch nu este mare, jocul fiind inca la inceput de drum. Totusi, popularitatea jocului a este de necontestat, fiind jucat de milioane de indivizi, din mai toate paturile sociale.

Dovada si incidentul petrecut intr-o scoala, unde o fetita si-a „taxat” un alt coleg cu o insulta mai mult sau mai putin neobisnuita: Esti Hanzo Main

Dupa ce tanara s-a trezit cu un creion in minus, aceasta l-a apostrofat pe colegul strangaret cu apelativul: „Hanzo Main”, moment in care colegul in cauza s-a suparat nevoie mare, urmand un drum la director si apoi chematul parintilor la scoala.

O singura problema: Atat executivul, cat si profesoara, nu stiau care este treaba cu aceasta noua insulta. Daca o spui repede, poate suna in alta limba, Hanzo fiind un nume japonez. Drept urmare, conducerea a concluzionat ca micuta fetita si-a jignit strasnic colegul, chemand parinti la scoala, insulta fiind atat de grava.

Mai simplu, conducerea scoli in cauza sunt toti niste n00bi ignorati, demonstrand inca odata ca de multe ori felul in care micutii sunt perceputi de catre profesori, acestia nereusind sa se indentifice cu lumea si cu glumele acestora. Mai distractiv este faptul ca nimeni din conducerea soclii nu a intrebat tanara ce conotatie are presupusa insulta, putand astfel sa invete ca in sine este vorba de ceva inofensiv,  insulta in sine insinuand faptul ca respectivul coleg nu stie sa joace in echipa.

Ajunsi la scoala, parintii au inteles unde era problema, micuta fiind scuzata, asta nu inainte ca parintii sa posteze spumanta intamplare pe Twitter, prezentand intrega situatie. 

Unul dintre dezvoltatorii Overwatch a raspuns Twitt-ului intr-o maniera la fel de hilara, mai mult, aplaudand inventivitatea micutei.

@abrekke83 While we don’t support name-calling (and do support Hanzo mains!), we love where your daughter’s head was at.

— Overwatch (@PlayOverwatch) March 16, 2017

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button