Gaming

Cineva a creat deja un demo de joc cu Superman în Unreal Engine 5

Autor: Matei Pană

Chiar dacă Unreal Engine 5 a devenit disponibil pentru public săptămâna asta, se pare că lumea deja s-a pus pe treabă, un exemplu fiind developer-ul Volod care a reușit să creeze un demo al unui ipotetic joc Superman, așa cum mulți fani ai supereroului așteaptă să vadă.

Anul trecut, Epic au lansat The Matrix Awakens, un tech demo care își propunea să demonstreze adevărata putere a lui Unreal Engine 5. Userul Volod s-a folosit de AI-ul demo-ului The Matrix Awakens, de asset-urile, clădirile și vehiculele acestuia, în mijlocul cărora a aruncat un protagonist cu puterile supereroului DC. Modelul caracterului are o înfățișare stock, deoarece folosirea aspectului lui Superman ar fi ridicat în mod evident probleme în ceea ce privește drepturile de autor.

Că tot veni vorba de Unreal Engine 5, în decursul acestei săptămâni, Crystal Dynamics au anunțat un nou joc Tomb Raider care va folosi noul engine, iar Firesprite, studio proaspăt cumpărat de Playstation, au dezvăluit că lucrează la un joc horror care se va folosi tot de Unreal Engine 5.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button