PC&ConsolesGamingȘtiri

Un nou joc din universul League of Legends se lansează pe 18 aprilie

Dacă ești fan al celebrului și arhicunoscutului joc MOBA League of Legends, atunci ai motive să te bucuri! Un nou joc din universul consacrat al LoL se va lansa curând, mai exact pe data de 18 aprilie. Trebuie să recunosc că noul titlu pare destul de interesant, așa că hai cu mine să vedem despre ce e vorba.

The Mageseeker: O poveste League of Legends este un joc de acțiune RPG 2D de tip hi-bit pixel, în care jucătorii vor conduce o revoluție cu ajutorul unei armate de magi proscriși. Acțiunea are loc în Demacia, un regat puternic din lumea Runeterra, care încearcă să reducă folosirea a ceea ce se consideră magie interzisă, în timp ce folosește magia pentru a menține ordinea.

Jucătorii vor juca în rolul lui Sylas, un mag evadat care se alătură unor rebeli. Revoluția lor va spulbera pacea înșelătoare a Demaciei, o pace construită cu sângele și sudoarea magilor. Mageseeker oferă o experiență de joc fantasy plină de acțiune pentru cei care doresc să experimenteze o poveste despre putere, identitate și dreptate.

Jocul The Mageseeker: O poveste League of Legends va fi disponibil începând cu 18 aprilie 2023 pentru platformele Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4 (PS4) și PlayStation 5 (PS5) și, de-asemenea,  pentru PC prin intermediul Steam, GOG, și Epic Games Store. Jocul este acum disponibil pentru pre-comandă pe toate site-urile digitale importante pentru suma de 29.99 de euro, versiune ce include ca bonus și o creatură magică Lost Silverwing.

The Mageseeker: O poveste League of Legends este de asemenea disponibil și ca Digital Deluxe Edition (39.99 euro), care oferă iteme digitale, precum Silverwing Supply Station Pack, Home Sweet Cave Decorations, Exclusive Spells și Unchained Skins. Versiunea fizică Collector’s Edition (169.99 euro) este disponibilă și conține o statuie Sylas, un volum de artă, un print de artă deluxe, o bandă desenată hardcover, insigne cu Sylas & Lux și un disc vinil cu coloana sonoră, totul într-o cutie personalizată.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button