Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Un nou joc Mega Man realizat de fani este acum gratuit

/
/
/

Capcom si fanii nu prea au avut o relatie tocmai sanatoasa, mai ales cand este vorba de fanii Mega Man, care in ultima vreme au fost marginalizati, oropsiti, tratati precum cetateni de mana a treia si tot asa. In concluzie, diferente mari intre fanii Mega Man si angajatii Konami nu prea sunt.

Totusi, fanii adevarati nu mor! Asta este o afirmatie pe care o fac cu draga inima, tot timpul acestia incercand sa realizeze si sa sustina un personaj de joc, acolo unde un publisher il arunca intr-un colt si il folosesc doar cand este convenabil/profitabil. Sunt multe exemple pe care le-am putea da aici, fanii unei francize realizand jocuri din care pot invata si studiourile care le-au creat initial. Dar hai sa ne razumam la jocul gratuit Mega Man.

Realizat ca un omagiu adus jocului de 8 biti clasic de pe Nintendo Entertainment System, ciclul de dezvoltare a durat 8 ani, iar in acest moment se poate descarca gratuit, munca depusa meritand aplauzele noastre credem noi.

Mega Man: SFR este in egale masura nostalgic, dar si functional, avand un farmec aparte cu care posesorii de NES sunt deja familiari. De la muzica pana la animatii, totul este in ton cu jocul original, ba mai mult, in anumite momente depaseste chiar si jocurile oficial lansate de Capcom.

Realizatorii lui Mega Man Super Fighting Robot vor tine la curent fanii prin intermediul paginii de Facebook pe viitor, iar ca o mica bucata de informatie aditionala, numele jocului a fost imprumutat din melodia de generic a show-ului animat cu acelasi nume.

[Mega Man: Super Fighting Robot]

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar