GamingMobile

Un nou joc Lord of the Rings pentru telefon a fost dezvăluit de către EA

Se pare că fanii Lord of the Rings vor primi un nou joc situat în acest univers, dar de această dată pe telefon. Cei de la GameSpot au publicat, în colaborare cu cei de la Electronic Arts, un videoclip care prezintă gameplay-ul din Lord of the Rings: Heroes of Middle Earth.

Fiind un joc de tip turn-based strategy, jucătorii vor avea la dispoziție un câmp de luptă și mai multe caractere pe care trebuie să le controleze, caractere care reprezintă personaje îndrăgite ale seriei Lord of the Rings, personaje existente pe tot parcursul poveștii filmelor și cărților, și vor dispune de mai multe abilități și moduri de a-și organiza echipa pe câmpul de luptă.

Plot-ul jocului sună cam așa: Un nou inel a fost descoperit, care dă posibilitatea posesorului de a rescrie istoria. În mod evident, lumea se luptă pentru acest inel având în vedere puterea imensă pe care o deține.

Lord of the Rings: Heroes of Middle Earth este momentan în faza de testare, fiind astfel disponibil doar în Filipine, iar în viitorul apropiat va fi lansat în toată lumea pentru utilizatorii de Android și iOS. Echipa din spatele jocului spune că deocamdată nu este pregătită să ofere mai multe detalii în legătură cu planul lansării globale, dar îi încurajează pe cei interesați să stea la curent pe măsură ce jocul va deveni disponibil în tot mai multe țări.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button