GamingRSS PaginaDeMedia

Ubisoft dezvăluie Avatar Frontiers of Pandora, jocul inspirat de blockbuster-ul lui James Cameron

Când James Cameron a luat cu asalt lumea filmelor SF cu Avatar, lumea parcă a înnebunit. Un film de proporții epice, cu un profit uriaș, cu o poveste interesantă și cu o serie de inovații în ceea ce privește tehnnologia cinematografică, Avatar continuă să rămână o producție de referință, mai ales că vom avea parte de două continuări.

Avatar Frontiers of Pandora este un concept ambițios

Și, după cum dictează anul 2021, trebuie să existe un dezvoltator pornit să transpună acțiunea vreunul film sau a vreunei cărți într-un joc. Și uite așa, Ubisoft a anunțat un nou proiect, și anume Avatar Frontiers of Pandora. Este vorba depre o adaptare first-person action-adventure, care face uz de Snowdrop Engine, motorul grafic proprietar Ubisoft.

Jocul în sine este dezvoltat de către Massive Entertainment, în parteneriat cu Lightstorm Entertainment, alături de *sigh* Disney.  Trailerul ne prezintă conflictul dintre Na’Vi și oameni, iar tu vei lua partea celor dintâi. Te vei aventura dincolo de Western Frontier, pentru a putea explora planeta Pandora, așa cum nu ai reușit s-o faci doar prin intermediul filmului.

În ceea ce privește data de lansare, este vorba despre anul 2022, iar în materie de disponibilitate, Avatar Frontiers of Pandora va fi lansat pe PS5, PC, Xbox Series X dar și pe Stadia și Luna.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button