PC&Consoles

Joaca Black Ops 3 si Arma 3 gratuit, chiar acum

Acest week-end va ofera ocazia sa jucati gratuit doua jocuri de razboi foarte interesante. Atat Arma 3 cat si Black Ops 3 au parte de o promotie de tipul „free week-end” zilele acestea pe Steam.

Arma 3, pentru cei care nu au auzit de el pana acum, tinde sa fie un FPS inclinat mai mult inspre simulare, oferind o experienta autentica la care un glonte poate fi fatal, iar bataliile au tendinta sa nu fie scriptate. De asemenea, este un joc extrem de flexibil cu un multiplayer la care pot participa la razboaie cum nici in Battlefield 2 nu vedeai.

Pentru cei care prefera un stil de joc mai arcade, modul de multiplayer al lui Black Ops 3 este acum gratuit. Aveti acces doar la ce era in Multiplayer Starter Pack, ceea ce inseamna ca nu ar trebui sa va asteptati la altceva in afara de modul public Ranked. Nu exista zombie mode, nu exista campania si cam nimic altceva in afara de modul principal de multiplayer.

Aceste jocuri vor fi disponibile doar in acest week-end, nu pot fi legate permanent de contul vostru de Steam, decat daca le veti cumpara in aceasta perioada, in care se intampla sa mai fie si disponibile la pret redus.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button