PC&Consoles

Joacă acum Duck Game și The Culling gratuit pe Steam

Cine nu a jucat până acum Duck Game nu a înțeles ce înseamnă fericirea adevărată, așa că a venit momentul să remediați problema.

Duck Game este gratuit pentru următoarele două zile pe Steam. Jocul NU va fi al vostru permanent, dar credeți-mă când vă spun că două zile de Duck Game ar să vă ajungă pentru luni întregi. Dar dacă nu va fi de ajuns pentru voi, atunci puteți să îl și cumpărați. Jocul este disponibil la doar 6.50 euro până pe 1 mai. În cazul în care sunteți curioși despre ce este vorba în Duck Game de merită atât de multă laudă, va trebui să îl încercați pe cont propriu pentru a înțelege. Sfidează explicațiile.

Apoi, dacă vreți un joc de calitate mai slabă de jucat gratuit în week-end, aveți și The Culling. Membru al acelui gen care și-a făcut apariția după ce Hunger Games a devenit popular, jocul vă aruncă într-o arenă în care veți muri instantaneu fiindcă cineva care are nivelul 100 și joacă The Culling de parcă ar fi religia sa a învățat fiecare exploit cu putință al sistemului de lupte extrem de stângaci. Nici acesta nu va rămâne al vostru pe veci.

Esența aici este că trebuie să joci Duck Game. ACUM!.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button