FilmeRSS PaginaDeMedia

J.J. Abrams anunță că filmul Portal se află oficial în dezvoltare

Contrar vicleniei lui GLaDOS, the cake is not a lie anymore. Regzorul J.J. Abrams a confirmat în sfârșit faptul că filmul Portal „se află pe calea cea bună”, după mai bine de opt ani de când s-a adus pentru prima oară vorba despre acesta.

Portal pe buget mare

Abrams spune că lucrul la scenariul pentru Portal a început deja, iar cei de la Warner Brothers sunt foarte entuziasmați de cum se prezintă în momentul de față. Chiar dacă, în 2013, în cadrul DICE Summit, Abrams și Gabe Newell au adus în discuție o astfel de adaptare, mici indicii nu au început să apară decât spre 2016-2017, atât pentru Portal, cât și pentru Half-Life, urmând o tăcere îndelungată.

De fapt, chiar acum, la studiourile WB, lucrăm la scenariul pentru filmul Portal. Suntem foarte entuziasmați de conținut și abordare, deci simt că în sfârșit lucrurile s-au pus în mișcare. J.J. Abrams

 

„It’s been a long time. How have you been?”

Cele două Portal sunt unele din cele mai îndrăgite jocuri și un adevărat succes pentru Valve, alături de Counter-Strike și Dota 2. De altfel, tot în joaca noastră cu celebrul Portal Gun am dat peste unele din cele mai bine scrise și mai extravagante personaje: ATLAS și P-body, Wheatley, în frunte cu GLaDOS.

Pe măsură ce filmul capătă formă, nostalgia pentru cele jouă jocuri se întețește, iar faptul că J.J. Abrams va regiza filmul este o veste captivantă. Cunoscut pentru implicarea sa în diverse seriale și filme populare, printre care și… Ehhh… Star Wars: The Force Awakens și The Rise of Skywalker, Abrams ar putea veni cu niște idei interesante pentru adaptarea jocului celor de la Valve. Și pe undeva umblă vorba că nici filmul Half-Life nu a fost dat uitării…

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button