TECHPCTech&IT

Jim Keller a părăsit Intel

Din motive personale

Jim Keller este un nume pe care ar trebui să îl cunoașteți dacă urmăriți știrile despre procesoare. A fost unul dintre arhitecții câtorva procesoare excelente, precum seria Athlon 64, Ryzen, chestiile folosite de Tesla pentru pilotul său automat și o grămadă de alte lucruri. De ceva timp Jim Keller lucrează la Intel. Sau, mai bine zis, lucra la Intel.

Keller și-a anunțat demisia de la Intel săptămâna trecută, din motive personale. Nici el, nici compania nu au intrat în detalii despre ce s-a întâmplat. În cei doi ani pe care i-a petrecut la Intel, Keller a încercat să readucă pe linia de plutire divizia de dezvoltare a companiei, ce a tot avut probleme cu partea de scoaterea pe piață a unui produs bazat pe tehnologie nouă.

Având în vedere că Intel a dezvăluit o arhitectură nouă, a lansat zilele trecute ceva cu adevărat nou pentru sistemele compacte și chiar a recunoscut că procesul său de 10nm este un dezastru, pare măcar că și-a atins scopul suficient cât să dea companiei speranță pentru viitor.

[Andantech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button