Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jessica Chobot face bale la gura vorbind despre Watch_Dogs!

/
/
/
/
image

Cand spui ca Jessica Chobot face bale la gura vorbind despre Watch_Dogs, intr-un mod cat se poate de public, asta sigur intoarce niste priviri.

Mai mult ca sigur, cineva crede ca am descoperit vreun video compromitator. Nici pe departe. Stimata doamna Chobot, fosta angajata si imagine IGN, aflandu-se acum in ograda celor de la Nerdist, si mandra scenarista de jocuri, literalmente a scuipat in timpul unui review Watch_Dogs. In mod surprinzator nu pe joc, ceea ce este interesant! Si nu, nu facem jurnalism de gherila aici. Nici pe departe! Este vorba despre un clip al celor de la Hot Pepper Gaming, in care Jessica a mancat un ardei iute inainte sa faca review-ul lui Watch_Dogs. Ardeiul in cauza era un Habanero Pepper si este cotat intre 100.000 si 350.000 de unitati Scoville. Spre comparatie, ardeiul iute pe care multi dintre noi il servim la ciorba are intre 1000 si 2500 de unitati Scoville. Deci va inchipuiti ce a fost „la gura” acesteia in momentul in care a inceput sa mestece ardeiul. Dar de ce va povestim noi, cand puteti vedea cu ochii vostri!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

  1. Mda… multumim dar tot nu pot sa scap de o intrebare, de ce? De ce ati postat asta? E cumva o razbunare sau ceva?
    La fel ca si prima poza e lipsit de context. Stiu ca jocul nu se compara cu preview-ul de la E3 dar e destul de ciudat sa te razbuni astfel pe cei Ubisoft.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar